HOLLYWOOD NEWS

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Mαχόνι από την ταινία «Η μεγάλη των μπάτσων σχολή»

Lifenews

Έχει εξαφανιστεί από το Χόλιγουντ τα τελευταία χρόνια

Ο Στιβ Γκούτενμπεργκ θεωρείται ένας από τους διασημότερους ηθοποιούς της δεκατίας του 1980 κι ας έχει εξαφανιστεί από το Χόλιγουντ τα τελευταία χρόνια.

Ο Γκούτενμπεργκ ήταν ήδη πολύ γνωστός όταν υπέγραψε για την ταινία Police Academy («Η μεγάλη των μπάτσων σχολή») και η ερμηνεία του ως Κάρεϊ Μαχόνι, βοήθησε τη φήμη και την καριέρα του να φτάσουν σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη. Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε σε τρεις συνέχειες της αρχικής ταινίας, καθώς και σε άλλες κλασικές ταινίες όπως το «Cocoon» και το «Ένα μωρό για τρεις».

Στη δεκαετία του 1990, ο ηθοποιός συνέχισε να πρωταγωνιστεί και σε άλλες κωμωδίες και οικογενειακές ταινίες όπως οι The Big Green, Home for the Holidays και It Takes Two. Αργότερα κέρδισε έναν ρόλο στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Veronica Mars τη δεκαετία του 2000. Το 2005 συμμετείχε στην 6η σεζόν του «Dancing With the Stars» και τελευταία φορά που εμφανίστηκε, ήταν σε επτά επεισόδια της σειράς «The Goldbergs», που έληξε το 2023.

Ο Στιβ Γκούτενμπεργκ αν και πλέον δεν παίζει σε μεγάλες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, παραμένει ένας πολύ αγαπητός ηθοποιός και κρατάει καθημερινή επαφή με τους 300 χιλιάδες followers που έχει στο Instagram.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Στιβ Γκούτενμπεργκ

 

ΠΗΓΗ: watchandchill

 

READ MORE

LATEST NEWS