ΖΏΔΙΑ

Τα ζώδια που θα έχουν την καλύτερη εβδομάδα

Lifenews

Ειδικά μετά την Πανσέληνο στον Σκορπιό

Έντονη εσωτερική αναζήτηση προστάζει η Πανσέληνος του Απριλίου, εκτός κι αν ανήκετε σε ένα από τα ζώδια που θα τη ζήσουν ως περιπέτεια. Επίσης, επειδή η επιρροή των κινήσεων του φεγγαριού δεν τελειώνει σε μία ημέρα, αλλά συνεχίζεται και για λίγες ακόμη (μέχρι να αρχίσει εκείνη της νέας σελήνης), τα παρακάτω ζώδια θα δουν τη διάθεσή τους να ανεβαίνει – ειδικά μετά τις τις 23 του μήνα, όταν και πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού.

Έντονη εσωτερική αναζήτηση προστάζει η Πανσέληνος του Απριλίου, εκτός κι αν ανήκετε σε ένα από τα ζώδια που θα τη ζήσουν ως περιπέτεια. Επίσης, επειδή η επιρροή των κινήσεων του φεγγαριού δεν τελειώνει σε μία ημέρα, αλλά συνεχίζεται και για λίγες ακόμη (μέχρι να αρχίσει εκείνη της νέας σελήνης), τα παρακάτω ζώδια θα δουν τη διάθεσή τους να ανεβαίνει – ειδικά μετά τις τις 23 του μήνα, όταν και

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο της μεταμόρφωσης και της αντιμετώπισης των αληθειών που οι περισσότεροι θα απέφευγαν. Αυτό που θα προκύψει αυτές τις ημέρες θα προκαλέσει δέος και θα είναι πολύ όμορφο.

Κριός

Η ενέργεια αυτής της εβδομάδας έχει μια ισχυρή επιρροή πάνω σας. Βάλτε τα σχέδιά σας σε κίνηση και μην κρατάτε πίσω τη δημιουργικότητα ή τις ιδέες σας. Μπορείτε να πάτε πιο μακριά απ’ ό,τι νομίζετε, αρκεί να προσπαθήσετε. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα δοκιμάσει την υπομονή σας, αλλά να θυμάστε ότι όλα λειτουργούν υπέρ σας στο παρασκήνιο. Κάποια πράγματα θα εξελιχθούν με τον δικό τους ρυθμό, χωρίς καμία δική σας συμβολή.

Αιγόκερως

Είστε έτοιμες να λάμψετε; Η ενέργεια των ημερών λειτουργεί υπέρ σας, οπότε μην σαμποτάρετε οι ίδιες τον εαυτό σας. Αφήστε αυτή την ενέργεια να σας φέρει νέους φίλους, γνωριμίες και ευκαιρίες σε όλους τους τομείς. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας σας προτρέπει να είστε πιο εσωστρεφείς, ώστε να μπορέσετε να σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια και πώς να προχωρήσετε μπροστά. Αν επιθυμείτε μια αλλαγή (σε όποιον τομέα της ζωής σας αφορά αυτό) θα πρέπει να κάνετε στροφή τώρα, γιατί έχετε ισχυρές δυνάμεις που υποστηρίζουν την ανάπτυξή σας.

Υδροχόος

Το πρώτο μισό της εβδομάδας έχει για σας μια ποιότητα που σας κάνει να νιώθετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε όλα. Εφόσον έχετε ξεκαθαρίσει τις προτεραιότητές σας και ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, θα τρέξετε με ταχύτητα τις εργασίες και τις ευθύνες σας σαν να μην μπορεί να σας σταματήσει κανείς. Εκμεταλλευτείτε αυτή την κοσμική ώθηση.

Το δεύτερο μισό σας καλεί να δείξετε κατανόηση και υπομονή σε ό,τι κάνετε και απέναντι σε όσους αλληλεπιδράτε. Η ανάγκη για κοινωνικοποίηση μπορεί να έρθει σε σύγκρουση με τα σχέδιά σας, οπότε αποφασίστε τι είναι σωστό για εσάς ανάλογα με το τι έχετε στην καρδιά σας.

ΠΗΓΗ: marieclaire.gr

READ MORE

LATEST NEWS