LIFESTYLE

«Καλημέρα Καινούργια Μου Αγάπη»: Η μεγάλη επιτυχία της Άννας Βίσση σε μια ανανεωμένη εκδοχή

Lifenews

Ακούστε το

Ο γνωστός Dj Kon Cept μας παρουσιάζει μια ανανεωμένη και άκρως ανεβαστική εκδοχή της μεγάλης επιτυχίας «Καλημέρα Καινούργια Μου Αγάπη», που τραγούδησε η Άννα Βίσση.

Μια δημιουργική διασκευή, ένα δυνατό remix σε ένα τραγούδι που αγαπήσαμε πολύ, αποκτάει νέα «ζωή» με τη διάθεση ν’ απογειώνεται!

Ο Dj Kon cept σε αυτό το νέο του δισκογραφικό εγχείρημα μας συστήνει την ανερχόμενη και ταλαντούχα τραγουδίστρια Athena.

Δείτε εδώ το lyric video του τραγουδιού: 

Μουσική: Νίκος Καρβέλας

Στίχοι: Άννα Βίσση

Image preview

KON CEPT 

Ο Dj και Παραγωγός "Kon Cept" θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής Dance  μουσικής. Το πλούσιο ταλέντο του και το μουσικό του πάθος δεν τον περιόρισαν μόνο στο djing αλλά τον ώθησαν και σε πιο δημιουργικές δραστηριότητες και σε ολοκληρωμένη παρουσία στο χώρο της μουσικής. Πιο συγκεκριμένα, κάνει παραγωγές, παίζει μουσική, γράφει τραγούδια και τραγουδά.

Καθόλη την διάρκεια της πορείας του στο χώρο έχει παίξει μουσική σε γνωστά club στο εξωτερικό και μάλιστα όσο ελάχιστοι άλλοι Έλληνες.

Κάθε χρόνο κάνει περιοδείες και εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο αλλά και σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού όπως Παρίσι, Μόντε Κάρλο, Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Λονδίνο, Βερολίνο, Ζυρίχη, Βυρητό.

Το Καλοκαίρι του 2012 κυκλοφορεί το τραγούδι ''Μια θάλασσα γαλάζια''. Μία διασκευή της μεγάλης επιτυχίας της δεκαετίας του 80 με την Μπέσσυ Αργυράκη.

Το τραγούδι ''Ανθρωπάκος'' είναι ακόμα μία διασκευή που έκανε ο Kon Cept και γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε ραδιόφωνα και clubs. Με καινούριο ήχο, με διαφορετική ενορχήστρωση και την Όλγα Βενετσιάνου στα φωνητικά το τραγούδι κάνει ακόμα περισσότερο κόσμο να ταυτιστεί και να τραγουδήσει τους στίχους ''Για δε μ' αφήνετε ήσυχο, άστε με ήσυχο όλοι....". Το τραγούδι κατάφερε να φτάσει μέχρι το Νο. 3 των Ελληνικών air play chart.

Η συνεργασία του με την Shaya στο τραγούδι "Dirty talk", το οποίο έγινε μεγάλη επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και σε μεγάλα club του εξωτερικού, οδήγησε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία του εξωτερικού να του προσφέρει συμβόλαιο και να πετύχει 2 μεγάλες του επιτυχίες το "Doin it" και "You give love a bad name" να σκαρφαλώνουν στο Τop 10 των Dance charts του Ηνωμένου Βασιλείου.

H τελευταία του επιτυχία στο εξωτερικό "Come on me" κατάφερε να μπει στο Τοp 20 σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία και Αφρική.

Instagram :
https://www.instagram.com/koncept_producerdj

Facebook :

https://www.facebook.com/konceptproducerdj

Image preview

ATHENA

Η Αθηνά ειναι η φωνή στο τραγούδι "Καλημέρα καινούρια μου αγάπη". Ειναι 18 χρονών. Σπουδάζει μουσική και musical. Εχει καταγωγή απο Λατινική Αμερική και Κύπρο. Μιλάει Ελληνικά και Αγγλικά πολύ καλα!! Κάνει μαθήματα χορού και συμμετέχει ήδη απο μικρή ηλικία σε musicals. Τραγουδάει jazz & blues αλλά επίσης εξίσου καλά ολα τα είδη μουσικής. Οσοι την εχουν ακούσει live μιλανε για φωνή φαινόμενο. Φετος πρωταγωνιστεί στο γνωστό musical Grease με τεράστια επιτυχία!!

Image preview

READ MORE

LATEST NEWS