HOLLYWOOD NEWS

Ατύχημα με πολλούς τραυματίες στα γυρίσματα της νέας ταινίας με τον Έντι Μέρφι

Lifenews

Ήταν ένα εντελώς φρικτό ατύχημα, αναφέρει πηγή

Ένα ατύχημα επισκίασε την νέα ταινία «The Pickup» της Amazon MGM Studios, με πρωταγωνιστή τον Έντι Μέρφι.

Το Hollywood Reporter, επικαλέστηκε πηγές που αναφέρουν, ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας σκηνής «δυστυχώς, η ακολουθία δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετά μέλη του συνεργείου».

Την Τρίτη 23 Απριλίου, το Associated Press (AP) ανέφερε ότι επρόκειτο για τροχαίο ατύχημα που συνέβη όταν ένα φορτηγό «κλείδωσε» και χτύπησε ένα άλλο όχημα. Ανώνυμη πηγή που επικαλέστηκε το AP, δήλωσε: «Ήταν ένα εντελώς φρικτό ατύχημα» και αποκάλυψε ότι «οι τραυματισμοί κυμαίνονταν από χτυπήματα και μώλωπες, μέχρι και σπασμένα κόκαλα».

Το συνδικάτο του IATSE (εργατικό σωματείο της Βόρειας Αμερικής που εκπροσωπεί περισσότερους από τους εργαζόμενους στον χώρο του κινηματογράφου) ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Το IATSE έχει λάβει γνώση ενός ατυχήματος που έλαβε χώρα στο πλατό της Τζόρτζια για το "The Pickup" και έχει ξεκινήσει έρευνα».

Στην επερχόμενη ταινία, η πλοκή της οποίας δεν έχει δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα, πρωταγωνιστεί ο Έντι Μέρφι με τους Πιτ Ντέιβιντσον, Κέκε Πάλμερ, Άντριου Ντάις Κλέι, Εύα Λονγκόρια, Τζακ Κέσι και Μάρσον Λιντς.

READ MORE

LATEST NEWS