HOLLYWOOD NEWS

Η Jennifer Lopez πρωταγωνίστρια σε ταινία φαντασίας

Lifenews

Με τίτλο “Atlas”

To επίσημο τρέιλερ για τη νέα ταινία Atlas, μόλις κυκλοφόρησε. Η ταινία θα προβληθεί στο Netflix στις 24 Μαΐου και η Jennifer Lopez θα έχει τον επόμενο σημαντικό ρόλο της στην πλατφόρμα streaming μετά την επιτυχία της ταινίας “The Mother”.

Στο Atlas, η Lopez υποδύεται μια ερευνήτρια που ξεκινάει μια αποστολή για να συλλάβει ένα ρομπότ που διαφεύγει από τη βάση τους. Η ταινία θίγει μεταξύ άλλων τα όρια στην τεχνητή νοημοσύνη με τον χαρακτήρα της Lopez να φοβάται να την αγκαλιάσει μέχρι που δεν της μένει άλλη επιλογή.

H επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει: Η Atlas Shepherd (Jennifer Lopez), μια λαμπρή αλλά μισάνθρωπη αναλύτρια δεδομένων με βαθιά δυσπιστία απέναντι στην τεχνητή νοημοσύνη, συμμετέχει σε μια αποστολή για να συλλάβει ένα αποστάτη ρομπότ με το οποίο μοιράζεται ένα μυστηριώδες παρελθόν. Όταν τα σχέδιά της πάνε στραβά, η μόνη της ελπίδα για να σώσει το μέλλον της ανθρωπότητας από την τεχνητή νοημοσύνη, είναι να την εμπιστευτεί.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο (Brad Peyton), το σενάριο είναι των Leo Sardarian και Aron Eli Coleite. Το τρέιλερ, στο οποίο εμφανίζεται επίσης ο ηθοποιός Shang-Chi και ο ηθοποιός του θρύλου των δέκα δαχτυλιδιών Simu Liu, μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

Δείτε το teaser:

Ένα video με περισσότερες σκηνές από την ταινία μοιράστηκε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Το Σαββατοκύριακο, της Ημέρας Μνήμης… Το ATLAS προβάλλεται στο @Netflix στις 24 Μαΐου».

Δείτε τη ανάρτηση:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

ΠΗΓΗ: marieclaire.gr

READ MORE

LATEST NEWS