HOLLYWOOD NEWS

Έλεν Ντε Τζενέρις: «Εκδιώχθηκα από τη σόου μπιζ επειδή ήμουν κακιά»

Lifenews

Η πρώην παρουσιάστρια μίλησε για τον τρόπο που τέλειωσε το talk show της μετά από τους ισχυρισμούς για τοξικό εργασιακό περιβάλλον

Η Έλεν Ντε Τζενέρις μίλησε για τους ισχυρισμούς περί τοξικότητας στον χώρο εργασίας που έγιναν στο παρελθόν εναντίον της σε ένα νέο stand-up πρόγραμμα.

Η πρώην παρουσιάστρια του «The Ellen DeGeneres Show» αστειεύτηκε για το ότι «την πέταξαν έξω από τη σόουμπιζ» επειδή ήταν «κακιά», ενώ εμφανιζόταν στο Largo στο Λος Άντζελες την Τετάρτη.

Το 2020, νυν και πρώην εργαζόμενοι μίλησαν ανώνυμα για την υποτιθέμενη εμπειρία τους στο πλατό του talk show για ένα ρεπορτάζ του BuzzFeed News. Η 66χρονη ζήτησε τότε συγγνώμη από το προσωπικό και οι παραγωγοί Εντ Γκλάβιν, Κέβιν Λέμαν και Τζόναθαν Νόρμαν αποχώρησαν από την εκπομπή.

«Καθώς αναπτύχθηκε εκθετικά η εκπομπή, δεν ήμουν σε θέση να εποπτεύω τα πάντα και βασίστηκα σε άλλους να κάνουν τη δουλειά τους όπως ήξεραν ότι θα ήθελα να γίνει. Προφανώς κάποιοι δεν το έκαναν», έγραψε τότε σε ένα υπόμνημα, σύμφωνα με το Hollywood Reporter. «Αυτό θα αλλάξει τώρα και δεσμεύομαι να διασφαλίσω ότι αυτό δεν θα ξανασυμβεί».

«Την πρώτη ημέρα της εκπομπής μας, είπα σε όλους στην πρώτη μας συνάντηση ότι το “The Ellen DeGeneres Show” θα είναι ένα μέρος ευτυχίας - κανείς δεν θα υψώσει ποτέ τη φωνή του και όλοι θα αντιμετωπίζονται με σεβασμό», συνέχισε. «Προφανώς, κάτι άλλαξε και με απογοήτευση μαθαίνω ότι αυτό δεν συνέβη. Και γι' αυτό, λυπάμαι. Όποιος με γνωρίζει ξέρει ότι είναι το αντίθετο από αυτό που πιστεύω και από αυτό που ήλπιζα για την εκπομπή μας».

Η Ντε Τζενέρις ανακοίνωσε τελικά το 2021 ότι η 19η σεζόν της σειράς θα ήταν η τελευταία και το τελευταίο της επεισόδιο προβλήθηκε τον Μάιο του 2022.

«Το μίσος συνεχιζόταν για πολύ καιρό και προσπαθούσα να αποφεύγω να βλέπω ειδήσεις. Το κορίτσι του μότο "be kind [σ.σ. να είστε καλοί]" δεν ήταν καλό. Αυτή ήταν η επικεφαλίδα [σ.σ. που έδιναν]», είπε η Ντε Τζενέρις στο κοινό αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με το Rolling Stone και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν κακοί άνθρωποι στη βιομηχανία του θεάματος».

Σημειώνοντας ότι το μότο του talk show «να είστε ευγενικοί μεταξύ σας» δεν μπόρεσε να τη σώσει, αστειεύτηκε ότι έγινε «πρόβλημα», καθώς οι τηλεθεατές τη θεωρούσαν τότε ως «μονοδιάστατο χαρακτήρα που χάριζε πράγματα και χόρευε».

Είπε ότι «δεν ήξερε πώς να είναι αφεντικό» και «δεν πήγε σε σχολή διοίκησης επιχειρήσεων».

«Πήγα στο Chuckle Hutt του Τσάρλι», είπε η Ντε Τζενέρις στο κοινό, αναφερόμενη στο κωμικό της υπόβαθρο. «Η εκπομπή λεγόταν “Ellen” και όλοι φορούσαν μπλουζάκια που έγραφαν “Ellen” και υπήρχαν κτίρια στο οικόπεδο της Warner Brothers που έγραφαν “Ellen”, αλλά δεν ξέρω αν αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να είμαι επικεφαλής».

«Για όσους από εσάς κρατάτε λογαριασμό, αυτή είναι η δεύτερη φορά που με διώχνουν από τη σόουμπιζ», συνέχισε αστειευόμενη, αναφερόμενη στην περίφημη στιγμή που αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλη στην κωμική σειρά «Ellen».

«Τελικά θα με διώξουν για τρίτη φορά επειδή είμαι κακιά, γριά και γκέι», τόνισε.

Η κωμικός έλαβε αργότερα ερωτήσεις από το κοινό και ρωτήθηκε αν χόρευε ακόμα εκείνες τις δύσκολες στιγμές μετά την εκπομπή.

«Όχι... Είναι δύσκολο να χορέψεις όταν κλαις», είπε. «[Εγώ] πέρασα δύσκολα» και «δεν έβγαινε έξω» εν μέσω του σκανδάλου.

Η πρώην παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι «κρύφτηκε» μετά από αυτό και ότι η εμπειρία επηρέασε και τη σύζυγό της, Πόρτια ντε Ρόσι.

«Το έβλεπε να μου συμβαίνει... το πέρασε μαζί μου», εξήγησε. «[Εμείς] χορεύουμε τώρα».

Η Ντε Τζενέρις κατέληξε ότι ο κόσμος χρειάζεται «περισσότερο γέλιο και λιγότερο δράμα» και ότι τελικά «μίσησε τον τρόπο με τον οποίο τελείωσε το talk show».

«Αστειεύομαι με αυτό που μου συνέβη, αλλά ήταν καταστροφικό. Μου πήρε πολύ καιρό να θέλω να ξανακάνω οτιδήποτε», αποκάλυψε. «[Μου] άρεσε τόσο πολύ αυτή η εκπομπή».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

READ MORE

LATEST NEWS