LIFESTYLE

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Lifenews

Η αντίδραση της Αναστασοπούλου

Στη Μαίρη Συνατσάκη αναφέρθηκε ο Ηλίας Ψινάκης στον αέρα του «J2US», όπου κλήθηκε να σχολιάσει - μεταξύ άλλων - την εμφάνιση των Ίαν Στρατή και Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

Στο τέλος της εμφάνισής τους, όταν πήρε τον λόγο ο Ηλίας Ψινάκης εγκωμίασε τον Ίαν Στρατή λέγοντας πως «δεν σας είχα δει live. Είστε καταπληκτικός, μου είστε πάρα πολύ συμπαθής. Είχα αρνητική γνώμη για εσάς γιατί δεν πήγαινα τη γυναίκα σας, δεν πάω τη γυναίκα σας βασικά. Για τα #Metοo και τα λοιπά, μου είχε κάνει κάτι. Είστε πραγματικά καταπληκτικός» αφήνοντας άφωνο τον τραγουδιστή.

«Άρα αντιπαθείτε κι εμένα» ανταποκρίθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. «Όχι, όχι, θα φτάσω σε εσάς, μην μπερδεύεστε» απάντησε ο Ψινάκης.

Η απάντηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στον Ηλία Ψινάκη

Λίγα λεπτά αργότερα,όμως, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, έκανε παρέμβαση επισημαίνοντας πως «θεωρώ ότι είναι άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως το #Metoo ως επιχείρημα για να μην συμπαθούμε κάποιον. Οι γυναίκες που έχουν στηρίξει το #Metoo αξίζουν αγάπη και όχι αντιπάθεια».

Τον λόγο πήρε τότε ξανά ο Ηλίας Ψινάκης τονίζοντας πως «είμαι από τους πρώτους που στήριξα το #Metoo και τον κάθε αδικημένο, από τον προηγούμενο αιώνα, μπορείτε να το ψάξετε. Μιλώ από προσωπική άποψη. Όπως τότε στο Xfactor που ήμουν συνεννοημένoς με την κυρία Λιόλιου δήθεν να κατεβάσω το σουτιέν και αμέσως την άλλη μέρα, η σύζυγος του κυρίου Στρατή ξεκίνησε ένα #Metoo που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Και όλοι με λέγανε βιαστή. Η κυρία Λιόλιου, μετά την επέμβαση της συζύγου σας, έκλαιγε για μια εβδομάδα γιατί δεν έκανε μήνυση στον "βιαστή". Το #Metoo είναι πολύ σωστό αλλά ευτελίζεται από μερικούς ανθρώπους που θέλουν να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια».

Την ένταση αποκλιμάκωσε ο παρουσιαστής του show, Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος αρκέστηκε να πει πως «ξεκαθαρίζουμε ότι η θέση μας είναι υπέρ των γυναικών και πως απλά ήταν μια στιγμή».

Δείτε σχετικό απόσπασμα εδώ.

READ MORE

LATEST NEWS