LIFESTYLE

Μαρίνα Σάττι: Χασμουρήθηκε και…αποκοιμήθηκε στη συνέντευξη του Ισραήλ – Δείτε βίντεο

Lifenews

Η προκλητική ερώτηση στην Eden Golan

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του δεύτερου ημιτελικού, οι εκπρόσωποι των 10 χωρών που πέρασαν παρακάθισαν ως είθισται σε συνέντευξη Τύπου.

Βίντεο δείχνει την εκπρόσωπο της Ελλάδας, Μαρίνα Σάττι, κατά τη διάρκεια ερώτησης προς την εκπρόσωπο του Ισραήλ, Eden Golan, να κάνει διάφορους μορφασμούς, στη συνέχεια να χασμουριέται και να αποκοιμιέται στο τραπέζι. Σηκώθηκε μόνο όταν την έσπρωξε ο Ελβετός Νemo που καθότανε δίπλα της για να δει αν είναι καλά.

@cotsios1980 Η άκρως απαράδεκτη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της Σάττι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της αποστολής του Ισραήλ!!! #μπεςφοργιουγαμω #μπεςφοργιου #μπεςφοργιουκαλομου #μαθεστοtiktok #φοργιου #φυ #φυπ #φοργιουπειτζ #φυπシ #ελληνικοτικτοκ #ελλαδα #greek #greektiktok #greektv #greece #greecetiktok #greece🇬🇷 #mpesfypgamw #mpesfy #mpesfygamw #mpesforyou #mpesfyp #fyp #foryou #fypシ #foryoupage #fy #fypgreece #fygreece #eurovision #🇬🇷 #🇨🇾🇬🇷familyhome🇬🇷🇨🇾 #🇮🇱 #israel @ertofficial @ERT NEWS @@Israel @Israel National News @Eurovision ♬ original sound - Constantinos Taouxis

Τα σχόλια ποικίλουν καθώς όπως έγινε γνωστό η Μαρίνα ήταν άρρωστη με φαρυγγίτιδα ενώ δεν είναι λίγοι οι eurofans που αποφάσισαν να μποϊκοτάρουν τον διαγωνισμό λόγω ακριβώς της συμμετοχής του Ισραήλ.

Μάλιστα, η εκπρόσωπος του Ισραήλ δέχθηκε μια προκλητική ερώτηση, κατά πόσο πιστεύει ότι η συμμετοχή της στον διαγωνισμό θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των υπολοίπων συμμετεχόντων και όσων βρίσκονται στην περιοχή.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by wiwibloggs (@wiwibloggs)

READ MORE

LATEST NEWS