LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη: Νέες φωτογραφίες από το γήπεδο, με τον αδερφό και το γιο της

Lifenews

Ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος την πήρε μαζί του την προηγούμενη Τετάρτη στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν Μονάχου για τους ομίλους του Champions League. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου «Καραϊσκάκης», προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση. Το παρόν στο γήπεδο, έδωσε και για χάρη του μοναχογιού της, Άγγελου Λάτσιου.

Ως «πρωτάρα» στο γήπεδ, η Ελένη Μενεγάκη παρατηρούσε με ενδιαφέρον τα πάντα γύρω της και όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε βλέμματα θαυμασμού. Όπως παραδέχτηκε μέσω Twitter μάλιστα το διασκέδασε ιδιαίτερα, επικαλούμενη τη συνεργάτιδά της Κατερίνα Ζαρίφη, έγραψε: «Πρώτη μου φορά στο γήπεδο! Α, ρε Ζαρίφη! Πόσο δίκιο έχεις! Μέχρι κι εμένα μου ξέφυγαν κάτι κακά λογάκια! Πέρασα υπέροχα και θέλω πάλι».

Σε ότι αφορά την εκπομπή της, η παρουσιάστρια πραγματοποίησε γυρίσματα για το νέο της trailer, ενώ η τελική της ομάδα, έχει ήδη διαμορφωθεί και μαζί της θα εμφανίζονται οι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Κατερίνα Ζαρίφη, Τάσος Τεργιάκης, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Hello.

menegaki gipedo hello (4)menegaki gipedo hello (3)menegaki gipedo hello (2)

 

READ MORE

LATEST NEWS