LIFESTYLE

Με δημιουργία γνωστού Κύπριου σχεδιαστή η Silia Kapsis στην Eurovision

Lifenews

Η ανακοίνωση του ΡΙΚ

Δεν είναι λίγες οι φορές που η ενδυμασία τραγουδιστών και χορευτών επί σκηνής της Eurovision προκαλεί εντυπώσεις και ενδεχομένως να συνεισφέρει στη νίκη μιας χώρας.

Ο Ραδιοφωνικός Οργανισμός Κύπρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας Στέλιος Κουδουνάρης σχεδιάζει τις επί σκηνής και επίσημες εμφανίσεις της Σήλιας Καψή για τον επερχόμενο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Όπως αναφέρεται στη σελίδα του Οίκου μόδας του, κάνοντας το ντεμπούτο του το 2008, ο Κύπριος σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης που ζει και δημιουργεί στην Αθήνα, αποτελεί σήμερα έναν από τους σημαντικότερους εκπρόσωπους της νέας γενιάς Ελλήνων σχεδιαστών.

«Θέλω οι άνθρωποι μέσα από τα ρούχα μου να γίνονται ελκυστικοί, δυνατοί και να ξεδιπλώνουν το χαρακτήρα τους μέσα από αυτά», έχει δηλώσει ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Από την πρώτη του κιόλας συλλογή ο STELIOS KOUDOUNARIS παίζει επιδραστικό ρόλο στην ελληνική σκηνή μόδας ενώ τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz τον εμπιστεύονται για τις εμφανίσεις τους.

Τη δουλειά του χαρακτηρίζει μια άγρια κομψότητα και ευαισθησία ταυτόχρονα, ενώ αγαπά τα περίπλοκα πατρόν, τα ρούχα που αναδυκνείουν το σώμα και το να χρησιμοποιεί τεχνικές υψηλής ραπτικής στις pret-a-porter δημιουργίες του δίνοντας πάντα σημασία στις λεπτομέρειες και την άριστη ποιότητα των υλικών.

Έχει συγκεκριμένες αισθητικές εμμονές και αυτό τον οδηγεί στο να δημιουργεί ρούχα τα οποία ο καθένας μπορεί να αναγνωρίσει ότι είναι δικά του.

«Κάθε φορά που πειραματίζομαι με τις συλλογές μου, πάντα καταλήγω στο ότι θέλω κάθε ρούχο που σχεδιάζω να κάνει τη γυναίκα ή τον άνδρα που το φοράει να νιώθει αλλά και να εκπέμπει αυτοπεποίθηση. Θέλω οι άνθρωποι μέσα από τα ρούχα μου να γίνονται ελκυστικοί, δυνατοί και να ξεδιπλώνουν το χαρακτήρα τους μέσα από αυτά.» λέει ο ίδιος.

Οι συλλογές του κατασκευάζονται στην Ελλάδα ενώ διανέμονται σε 85 επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. (Αυστρία, Ιταλία, Γερμανία, Αίγυπτο, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ελβετία, Τουρκία, Κουβέητ, Ρωσσία, Λίβανο, Αυστραλία, ΗΠΑ κ.α).

READ MORE

LATEST NEWS